Vær obs på Amazon-effekten!

Schreibe einen Kommentar

Kjære bokelskere i Norge!

Nå er det altså snart opp til dere. Og jeg – som tysk bokelsker som har opplevd Amazon-effekten her i landet – har ett eneste budskap til dere: Vær smart! Kjøp bøkene deres på lokal bokhandel eller, for min skyld, på en av de norske bokkjedene! Kjøp papir eller ebok, men fortsett å kjøpe bøker hos deres yndlingsbokhandler.

Stå på! Dere har et valg. Ennå…

Jeg har forresten aldri (ikke en eneste gang inntil nå) kjøpt noe på Amazon, og ja, jeg lever et lykkelig liv.

PS: Her kan du lese mer om Amazon-starten i Norden:

Kategoriealt på norsk Bokbransje

von

Literaturübersetzerin und Buchbloggerin mit Schwerpunkt Norwegen. Etter litteraturvitenskapelige studier og to tiår i PR-bransjen har jeg de siste årene også jobbet som oversetter og bokblogger med fokus på norsk litteratur. Dessuten er jeg frilans-redaktør på Olivia Forlag.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert


*