NY BOK: Om å elske – 15 fortellinger for voksne (Olivia Forlag 2020)

Schreibe einen Kommentar

I dag vil jeg bare varsle at den nye babyen min kommer til verden i løpet av de neste dagene. Novellesamlingen OM Å ELSKE – 15 FORTELLINGER FOR VOKSNE kan allerede bestilles på nett (ARK, NORLI eller HAUGENBOK) eller hos din lokale bokhandel.

Jeg hadde den store gleden av å jobbe som redaktør tett sammen med forleggeren Lisbeth Pettersen og alle de fantastiske forfatterne som er med i boka. Vi samlet femten noveller i en spenstig blanding av alt fra noen av Norges mest erfarne forfattere til ganske ferske stemmer. Alle har en gripende historie å fortelle – om kjærlighet i ordets videste forstand. Rått, romantisk, poetisk eller brutalt. Du kan gråte og du kan le med novellenes helter – enten de er glemte kjærester, one night stands, gamle venninner, demente mødre eller søsken i sorg.

Novellesamlingens innhold:

 • Ingvar Ambjørnsen: Det haster
 • Monika Steinholm: Lakris
 • Toril Brekke: Egen salong
 • Majken van Bruggen: Fotoalbumet
 • Birgit Alm: Hjemmelaget
 • Anlaug Sanderød: Evig din
 • Unni Lindell: Sommeren med svaler
 • Odd Klippenvåg: Forspilt sjanse
 • Elin Åsbakk Lind: Sudeks fuktige vinduer
 • Levi Henriksen: Reisene man får gjort
 • Cecilie Lønn: Gjennom skogen
 • Dörte Giebel: Ingen faller dypere
 • Gabriele Haefs: Abhan Triteach

Hvis du har lyst til å få med deg alt som skjer rundt lanseringen, da anbefaler jeg å følge Olivia Forlag på Instagram og Facebook.


 

Kategoriealt på norsk Bokanmeldelser (norsk)

von

Literaturübersetzerin und Buchbloggerin mit Schwerpunkt Norwegen. Etter litteraturvitenskapelige studier og to tiår i PR-bransjen har jeg de siste årene også jobbet som oversetter og bokblogger med fokus på norsk litteratur. Dessuten er jeg frilans-redaktør på Olivia Forlag.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert


*